Folosirea (vizitarea sau comandarea serviciilor )acestui site implică acceptarea acestor termeni și condiții. Pentru folosirea în bune condiții a site-ului, vă recomandăm citirea cu atenție a acestora.

Ne rezervăm dreptul de a face modificări ale acestor prevederi, fără o notificare prealabilă. De aceea, va rugam sa vizitați periodic aceasta secțiune pentru a verifica termenii si condițiile pe care ați agreat sa le respectați.

COMERCIANT – SC SMARALD INVEST S.R.L., având J31/772/2004, firmă cu capital integral românesc, având sediul social în Zalău, bvd. Mihai Viteazul, nr. 61, județul Sălaj, cu codul unic de înregistrare fiscal RO16968993.

SMARALD INVEST nu poate garanta disponibilitatea si funcționalitatea permanentă a site-ului. De asemenea, nu își asumă in nici un fel responsabilitatea pentru corectitudinea si integritatea datelor afișate pe site si nici pentru greșelile de afișare. În eventualitatea in care exista erori, sau daca datele au fost introduse greșit in baza de date, SMARALD INVEST nu poate fi tras la răspundere. De asemenea, SMARALD INVEST  nu își asuma răspunderea pentru folosirea www.boghisbai.ro sub falsa identitate si nici pentru alterarea informațiilor dumneavoastră de către altcineva folosind datele dvs. de identificare.

Conținutul website-ului, integral sau partial, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, revândut, sau exploatat in orice alte scopuri comerciale fără acceptul scris prealabil al SMARALD INVEST.

Efectuarea de operațiuni neautorizate asupra acestui website si tentativa de efectuare a acestora, incluzând: utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informații in vederea comercializării lor, blocarea accesului, s.a.m.d., vor fi pedepsite conform legii.

Comunicări

Utilizatorii website-ului pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observații  cu privire la conținutul si structura website-ului, respectiv pot adresa întrebări atâta timp cat conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenințător, defaimator, care sa afecteze viața privata, drepturile de proprietate intelectuala, ale SMARALD INVEST  sau ale unor terte parti, si care nu contin virusi, deruleaza campanii politice/electorale, solicitari comerciale, scrisori in lanț, mailinguri de masa, sau orice alta forma de spam. Nu puteti folosi o adresa de e-mail falsa sau sa impersonati o alta persoana sau entitate. SMARALD INVEST isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a indeparta sau edita o astfel de informație transmisa.De asemenea, sugestiile si reclamatiile se pot nota in Registrul de Sugestii si Reclamatii aflat la locatie.